top of page
bogdanb

Ce este un brand și de ce este el important în viețile noastre?


angelian jolie este un brand puternic
ce este un brand

Știi momentul acela în care te uiți în oglindă și te întrebi cine ești cu adevărat? Ei bine, asta e ca si branding-ul. Adică, un brand este practic personalitatea unei afaceri sau a unui produs.

Dacă vrei să îți imaginezi un brand tare, gandeste-te la oamenii cool, ca Angelina Jolie sau George Clooney. Aia sunt niste brand-uri bine construite! Si la fel ca ei, un brand puternic trebuie sa te faca sa te simti bine si sa iti amintesti de el. Daca nu iti aduce aminte de nimic, atunci e cam ca si cum ai iesit la intalnire fara sa te fi spalat pe dinti. O sa iti pui in pericol sansele de a revedea acea persoana vreodata.

Un brand poate fi orice, de la un magazin de pantofi pana la o agentie de turism sau chiar si o persoana. De fapt, si cand folosesti aplicatii de dating, practic iti construiesti un brand pentru tine. Adica, trebuie sa iti alegi pozele cele mai bune si sa scrii o descriere care sa te puna in valoare. Daca nu o faci, o sa ai mai multe sanse sa fii "swipe-left" decat sa ai o intalnire.

Dar de ce e important branding-ul? Ei bine, daca vrei sa iti vinzi produsul sau serviciul, trebuie sa iti construiesti un brand puternic. Un brand tare te poate ajuta sa te diferentiezi de restul lumii si sa atragi clientii potriviti.

Si cine nu vrea sa aiba un brand tare? Gandeste-te la cele mai tari petreceri, cele mai cool locuri si cele mai dorite cadouri. Adica, practic esti in centrul atentiei si toata lumea te iubeste. Deci, daca vrei sa fii cool ca Angelina Jolie sau George Clooney, construieste-ti un brand cu care sa te mandresti. Si daca nu stii cum, intreaba-ma pe mine. Am ceva idei si ma prind repede care e spilul cu afacerea ta.

9 views0 comments

Comments


bottom of page